culbokie-img

Culbokie

Nothing particularly wrong with the before photos here however I agreed with the client when they said the room felt cold. From fully tiled to semi wet walled, there was so much work behind the scenes on this one despite being no changes to the layout. All were installed as per client’s requests, which included a double basin for more storage for each of them. A bulkhead/shelf formed with a stone top to hold iPad/other device whilst in the bath (for watching films/TV). Wall hung toilet to allow for a seamless floor and make the room easier to clean/maintain. LED mirror cabinet provided additional storage as well as a softer/ambient light. A “dual fuel” towel rail is always a good addition to allow the option of warm/dry towels in summer without having to turn the central heating on to the entire home.

Completed August 2023

Before

After

Share This Project